top of page
image00004.jpg
Om mig

Mit navn er Alberte og jeg er 27 år gammel. Jeg er behandler og indehavere af Lashesandbrowsnord.

Jeg er Bryn Stylist og Vippe Artist samt undervisere i samme, og jeg tilbyder behandlinger i mine to klinikker, der ligger i henholdsvis Hørsholm og på Nørrebro i København.

Jeg har arbejdet i branchen i over 7 år og vælger nu også, at tage springet ud i at undervise andre, der går med samme drøm, som jeg selv havde for 7 år siden.

Min interesse for skønhedsbranchen begyndte for alvor i 2016, da jeg efter min afsluttede HF blev ansat som hjælpepige i et frisørstudio i indre København. I 2017, ligeledes i København, fik jeg ansættelse i en anset skønhedsklinik, hvor jeg lærte at lave Brynstyling og Lash Lift. Herefter gik jeg i lære som frisør.

 

Min store interesse for bryn og vipper begyndte sideløbende at tage fart og i 2018 tog jeg uddannelsen som Vippeteknikere med fokus på Single-, Volume- og Hybridvipper, og ligeledes uddannelsen i Brow Lamination. I 2019 valgte jeg at stoppe som frisørelev og gå fuldtid i Lashesandbrowsnord. 

Efter grundige overvejelser har jeg i 2022 valgt at stoppe med at tilbyde behandlinger med Volume- og Hybridvipper, da min kærlighed helt klart er til det naturlige look.

Lash lift, Bryn styling og Brow Lamination har især vundet mit hjerte, og da det kræver at man som behandler har 100% styr på det man laver, vil jeg i fremtiden lægge mit fulde fokus på netop de tre behandlinger.

 

Med over 7 års solid erfaring og med mit grundige uddannelsesniveau, med flere forskellige kurser og uddannelser, har jeg derfor besluttet i 2022 at begynde at undervise i mine tre signaturbehandlinger – Lash Lift, Bryn Styling og Brow Lamination.

Jeg holder mig løbende opdateret på moden og nye trends samt dygtiggøre mig gennem forskellige kurser og uddannelser.

 

Du kan finde mere information om mine kurser og om mig som undervisere på min Webshop (kommer snart)

 

Tak fordi du læser med 💗

Klinikken

bottom of page